800 gr. kaiulienos nugarinės be kaulo;
1 didensnė morka;
aliejaus;
2 šaukštai grietinės;
1 šaukštas majonezo;
1 svogūnas;
3 skiltelės česnako;
krapai;
Santa marija Tradicinių mėsos prieskonių
Kiauliena nuvaloma nuo riebalų. Supjaustoma siauromis, plonomis juostelėmis. Užmarinuojama su prieskoniais valandai.
Svogūnas smulkiai supjaustomas. Pakepinamas. Morka sutarkuojama ir pakepinama su svogūnu.
Kepinama kiauliena, kol mėsa suminkštėja. Tada dedama pakepinta morkų ir svogūnų masė. Išspaudžiamas česnakas. Dedama grietinė, majonezas. Viskas išmaišoma ir dar šiek tiek pakepinama. Ant viršaus sudedami krapai.
Įdealiai tinka su bulvėmis. Tikriausiai, taip pat ir su kitu garnyru.
Buvo labai skanu!
Nu labai jau skaniai čia viskas atrodo. Reikės paprašyti, kad Jūratė pagamintų. Tik... kas bus, jei kiaulieną nuo riebalų nuvalys? Reikės vien lašinius valgyti? Ką daryti su likusia kiauliena?
AtsakytiPanaikintiPabandykit :)
AtsakytiPanaikintiO dėl to įvardijimo, tai tikrai aš čia juokingai parašiau :) Ne, geriau valgykit liesą dalį, ne lašinius :))))))