Arbūzas
Aišku čia ne receptas, bet vis tiek apie valgymą :)
Galima sakyti, jog šis vasaros laikas - arbūzų laikas :) Oi, kaip mes juos mėgstam! Jau kaip ir tradicija šeštadieniais važiuoti į Kalvarijų turgų pasirūpinti daržovėmis ir vaisiais. Tai šios didelės uogos - arbūzo nepamirštam taip pat :) Net radom pastovų pardavėją, kuris daro nuolaidas ir parduoda šviežiausią vaisių! O būtent iš jo arbūzai kažkokie ypatingi - saldūs saldūs. Kitur tikrai neprilygsta! Bent jau kol kas neradom.
Apie arbūzus ir jų naudą galima pasiskaityti: vikipedojoj, aktualu moterims (ir aišku, ne tik joms:)), taip pat apie sveiką mitybą.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Jei nori arbūzą supjaustyt, geriausia pirma nupjauti vieną galą. Tada jį galėsi pjaustyti „stovintį“. Taip pat, jei pjausi per tamsesnius dryžius, tai bus labai patogu išvalyti sėklas – jos bus išorėje. Pravartu, jei arbūzą dedi į kokias nors desertines salotas.
AtsakytiPanaikintiKitą savaitę būtinai pabandysim! Ačiū!
AtsakytiPanaikinti