Raganavimo pamokos drąsioms mamoms

"Raganavimo pamokos"???!!! Ką? Čia girdžiu, kaip reaguoja daugelis krikščionių :))))

Niekada net neišsirinkčiau šios knygos skaitymui. Tačiau jų Mamų menei padovanojo Alma littera. Tad prieš dovanodama mamytėms, perskaičiau pati. Mano nuomone, tikrai su tuo raganavimu autorė persūdė. Daugelį vietų norėjosi kuo greičiau praleisti akimis. Tačiau, kiekvienas turi savo nuomonę ir įsitikinimus. Mano uždavinys - kritiškai vertinti, atsirinkti tinkamus, priimtinus dalykus, išreikšti nuomonę, kad galėčiau diskutuoti su šios knygos mėgėjais.

Nežiūrint perdėto burtininkavimo, šioje knygoje tikrai daug gerų idėjų, kaip antai, receptai ir žaidimai su vaikais. Taip pat žavi mintis, kad mes mamos kuriame savo namus ir esame santykio su vaiku puoselėtojos. Autorė kūrybiškai ir įkvepiančiai į tai pažiūri.

Tad atmetus tai, kas nepriimtina, galiu drąsiai išsakyti savo nuomonę. Esu išpažįstanti krikščionišką Dievą ir netikiu, kad kerėjimai gali atnešti saugumą. Kas yra patyręs, ką reiškia būti šalia sergančio vaiko, net neabejoju, pamato savo bejėgiškumą. Ką mes galime padaryti, kad išsaugoti gyvybę ar suteikti sveikatos?.. Mūsų gyvybė tikrai priklauso nuo Aukščiausiojo valios! Susirgus vaikui, atsitikus dar kokiems nemaloniems ar pavojingiems dalykams, visų pirmą kreipiuosi į TĄ, kuris tikrai gali padėti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą