2 porcijoms reikės:
0,5 puodelio kius kius kruopų;
aliejaus;
1 morkos;
1 svogūno;
2 skiltelių česnako;
kelių šakelių brokolio;
3 nedidelių pomidorų;
1 nedidelės cukinos;
1 vištienos kubelio;
truputį pipirų;
gabalėlio sviesto
Morka nuskutama, supjaustoma plonais griežynėliais, dedama kepti. Netrukus sudedamas smulkiai supjaustytas svogūnas, brokolio šakelės, smulkiai supjaustytas česnakas. Po kiek laiko, kai morkos apkepa, dedama kubeliais supjaustyta cukinija ir pomidorai. Įdedamas kubelis ir pabarstoma pipirais. Kepama, kol daržovės suminkštės.
Kitame puode įpilamos kruopos ir užpilama dvigubai daugiau verdančio vandens. Paliekama brinkti. Įdedama sviesto.
Patiekimas: į lėkštę dedamos kruopos ir per vidurį daržovės. Skanaus!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Ziuriu, megstate sita kose. Gal zinote ir daugiau ideju ka su ja galima paruosti? ;))
AtsakytiPanaikintiAha, anksčiau labai dažnai valgėme tiesiog su sviestu ryte. Dabar truputį darome pertrauką :) Galima ją ir su mėsa, ypač vištiena ką nors pagamint.
AtsakytiPanaikinti