Baltijos cirkas

Šią vasarą atostogaujant pas senelius, apsilankėme su Darja Baltijos cirke. Ten besėdint pasijutau dviprasmišai. Lyg ir džiaugsmas stebėti tokius protingus žmones, taip sugebančius susišnekėti su gyvūnais. Iš kitos pusės, tie gyvūnai per dauk cirkiškai atrodo. Turiu omeny, kylantį klausimą: kas vyksta užkulisiuose? Gaila man tų žvėrelių...

Na, bet žvelgiant vaiko akimis, smagiausia dalis šuniukai, arkliukų šou ir kas be ko - klounai :) Po cirko Daša praeiškė norą tapti klounu ir gyventi cirke!

Man smagiausia dalis akrobatų pasirodymas. Aišku, cirkas gan mažas, kad būtum iki gelmių sujaudintas, bet vis tiek smagu.

Juokinga buvo stebėti, kaip vyksta verslas, naudojantis pašaliniais dalykais. Vaikai turi galimybę nusifotografuoti su gyvūnėliais net už 25 Lt :) Bet už tat nuotrauka atspausdinama per 5 min.

Tiesa, nelabai supratau bilietų kainų. Pirkom brangiausią, kad sėdėti priekyje ir sėdėjom priekyje, tik visiškai šone. Visi pasirodymai matėsi šonu :))) Geriau jau sėdėti paskutinėj eilėj, bet aukštai ir centre.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą