3D efektas

Kaip jau įprasta, savaitgaliais Serioža mums vis ką nors parodo. O svarbiausia, kad važiuoti toli nereikia. Viskas čia pat. Aš juokauju, kad kur tik pasisuksi, toks jausmas, jog esi gerame 3D efektų pilname filme!

Visų pirma, jau pentadienio vakare, pakilome ant Albstadt Ebingen Waldheim uolos ir dar užsikorėm į bokštą. Vaizdas nepakartojamas!!! Kaip tik pataikėme ant saulėlydžio. Tad miestą, kuris kalnų apsuptyje, regėjome visomis spalvomis. Jis nuostabus!

Šeštadienio popietę nukeliavome aplankyti Lichtenstein Castle. Kaip pasakoje :) Vis pasvajoju užsidėti kokią viduramžių suknelę. Ne neabejoju, kad dukra prisidėtų prie šios akcijos. Kadangi pilių čia labai daug, tad būtų kur tinkamai apsirėdžius nueiti :))





Beprotišką įspūdį paliko uola Nebelhöhle. Priėjus prie kasų net suabejojau ar verta mokėti po keturis eurus, o pasirodo buvo taip įdomu!!! Priminė kažkada lankytas druskų kasyklas Krokuvoje. Truputį sušalėm, bet tas reginys kažkoks sukaustantis. Gera buvo vėl išlįsti į šviesą!




Sekmadienį išsiruošėme į Rundblick Raichberg bei Albstadt Onstmettingen. Ar gali būt nuostabiau už gamtą?!
Esu tikrai nemažai
Europoje pakeliavusi, bet tai ką matau čia, vienos iš gražiausių vietų. Neįtikėtina, kad čia gyvenu :)









Čia toks tiltukas per siaurą properšą, ant kurio pasakytas melas gali baigtis tragedija. Kadangi mes nemeluojame, tai neįkritimo :))) Kai atvažiuosite, patikrinsime ir jus ;)








O čia šiaip pramogos :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą