Labai paprastas ir skanus!
Reikės:
1 stiklinės miltų;
1 stiklinės cukraus (galima ir mažiau, jei nesinori labai saldaus);
1 stiklinės manų kruopų;
75 g sviesto;
6 vidutinio dydžio obuolių.
Miltus, manus ir cukrų sumaišyti. Obuolius išvalyti, nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Kepimo skardą ištepti sviestu ir puse birios masės išpilti į ją, ant viršaus padengti sluoksnį obuolių ir užpilti likusią birią masę. Tada ant viršaus supjaustyti sviestą ir kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 50 min.
Idealiai tinka su plombyro ledais.
Skanaus!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
visiskai nereikia kiausiniu? tai tiesiog dedi 'smeliuka' ir kepi? skamba nerealiai, net smalsu pabandyti :)
AtsakytiPanaikintiAha, tikrai taip :) Kiaušinių nereikia ;)
AtsakytiPanaikinti