Atostogos baigėsi!

Tiek daug galvoje visko, kad tai reikalavo nemažai laiko viską sudėlioti į savo vietas.

Atostogos Klaipėdoje ne vieną kartą suteikė galimybę surengti kelis pasimatymus su Serioginu :) Močiutei palikdavom dukrytę ir išeidavo į kavinę. Kokios brangios šios akimirkos!
Pradžioj Darka nenorėjo eit pas močiutę. Pastebėjom, kad ypač kai esame šalia, ji nenori eiti pas kitus žmones. Bet po kelių dienų, mielai pasilikdavo senelių draugijoje net kelias valandas.

Jūra buvo šilta. Pirmą kartą susidūrusi su ja, Darja išsigando, bet po to priprato ir tėčio padedama, joje mielai spardėsi. Tarp kitko, vanduo atrodė net šiltesnis, nei ežere.
Tėvelių sodas buvo irgi dar viena atrakcija Daškai ir, aišku, mums: grynas oras, šviežios uogos, žolytė, šiltas vanduo kubile :) Geras laikas!

Visiškai įsitikinom, kad Darjai važiuoti mašina nepatinka! Ne tas žodis, - ji tiesiog kankinasi! Ir atgal namo iš Klaipėdos, ji užmigo besibaigiant kelionei ir visiškai išsikankinusi, ir tai be galo sunkiai. O važiavom beveik penkias valandas (dėl kelio remontų buvo kamščiai)! Tai man suteikia be galo daug streso. Mokinuosi tai priimti ir tinkamai reaguoti. Sunku matyti, kai dukra rėkia ir negali nieko padaryti.. Atrodo, būna labai pavagus, bet niekaip neužmiega. Laukiu kada iš to išaugs :) Laukiau, kada pradės nerėkdama žįsti, dabar laukiu, kada nerėks mašinoje :)

Dar spėjome pabuvoti ir pas mūsų geruosius kaimynus sodyboje, prie Baltarusijos sienos. Gamta visada gerai, ypač kai gyvename mieste! Mažiukei nuolatinis buvimas gamtoje tik į naudą. Atrodo ji ir ramesnė, ir linksmesnė būna.

Atostogos yra gerai! Būti su visa šeima toks palaiminimas. Pamenu, mamų klube man aiškino, kad atsibostų nuolat būti su savo vyru. Na, man tikrai neatsibostu! Neneigiu, jog tada daugiau konfliktinių situacijų, turi derintis, dažniau parodyti meilę, bet man tai patinka ir tikrai noriu nuolat būti šalia Sergėjaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą