Namai, tai jame gyvenančiųjų širdys

Namų sąvoka labai plati. Kiek daug juose vyksta gyvenimo!!!

Kai lankau žmones, stengiuosi pastebėti smulkmenas ir tai, kas gal iš karto nepastebima. Atskleidžiau naujai šį užsiėmimą ir man tai taip patinka :) Tokiu būdu geriau pažįstu žmones, namų kūrėjus. Tada pokalbiai nesibaigia, nes norisi išgirsti istorijas, kur ir kada atsirado šis ar anas daiktas. Kas ką nupiešė ar padarė. Kodėl žmonėms svarbus vienas ar kitas dalykas ir t.t.

Šie namai, į kuriuos, šeimininkams leidus, pakviesiu, mums labai ypatingi, jaukūs, kviečiantys sugrįžti. Tai mūsų vieni mylimiausių žmonių. Jie nuostabūs! Jų vidus atsispindi sukurtuose jų namuose. Ši pora vienas kitą vadina stebuklu ir augina tris vaikus :)

Tai labai senas pastatas, bet ten jauku jauku. Dauguma daiktų mūsų draugai priglaudžia ir apgyvendina iš blusų turgaus. Man atrodo, didelis menas pritaikyti taip kiekvieną daiktą, kad atrodo, jis visada ten ir buvo, kad jis visada ten ir turėjo būti!

Sveiki atvykę į nuostabių žmonių nuostabius namus!

Tiek daug visko! Negaliu atitraukti nuo žavesio prikaustytų akių :)

Velykinės dekoracijos: kiaušinių medis, siūtos širdelės, gyvos spalvotos nertos servetėlės.

Nuostabaus grožio toršeras, ant lubų žvakidė.

Supamasis arkliukas, pianinas, hamakas, sena skrynia, miniatiūrinė dekoratyvinė kėdutė.

Virtuvėje meduolių dėžutės. Viena jų net 60 metų senumo (močiutės)! Kabykla šakutės :) Be galo originali kavamalė ant sienos ir įpatingos keramikinės lėkštės.

Svetinguose namuose maistas ruošiamas su meile!

Komodos, medinė autentiška namo siena ir nepaprastas šviestuvas virš stalo.

Sode nuostabios detalės!
Argi ne maloniai pasisvečiavote :)?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą