Playmobil

Darja mielai pažaidžia viena, tačiau laaaabaiiii trupmai. Beveik visą savo laiką, kai būname kartu, skiriu jai: žaidžiame stalo žaidimus, lipdome, skaitome ir t.t. Mergina leidžia man tik gaminti valgyti. Bet jei jau mama paėmė knygą į ranką ir sėdi ant sopkutės, tai reiškia ji Dašos :))) Čia tikriausiai vienturčių vaikų požymis.

Na, bet per savo ketvirtą gimtadienį, Daša gavo bent porą playmobil rinkinių. O neseniai mūsų kaimynai padovanojo visą namą!!! Tai vienintelis žaislas, išlaikantis dukros dėmesį. Šiuo metu, šių gėrybių pagalba, turiu žymiai žymiai daugiau laiko sau, bet šalia dukros! Iš ties, tai nerealiai faini kūriniai. Playmobil kursto vaizduotę ir puikiai leidžia žaisti kasdienybę. Tai lyg mažas, bet beveik tikras gyvenimas. Visos detalės mažytės, bet tikroviškos. Vaikas puikiai gali viskam vadovauti ir "kurti gyvenimą".






Taigi, Daša žaidžia kasdienybę su namu, atostogas su Nojaus arka ir šalia aktyvus gyvenimas ledainėje. Ačiū protingiems žmonėms už tokius nuostabius žaislus!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą