Japoniškas omletas

Naujemitiniai, mano Seriožos pagaminti pusryčiai. Šitas receptas prigis mūsų namuose! Patiko ne tik man, bet ir Darjai. Paprasta, gražu ir labai skanu!!!

Vienai porcijai:
Išplakite 3 kiaušinius.
Pilkite 1 šaukštą sojos padažo.
Priklausomai nuo sojos padažo sūrumo, įdėkite cukraus - jei sūrus padažas, tai 1 a.š. cukraus, jei saldesnis - puse a.š.

Taigi, įkaitinkite keptuvę ir šiek tiek patepkite aliejumi. Visą kiaušinio masę labai plonu sluoksniu pilkite į keptuvę. Kiaušiniams pradėjus šiek tiek stingti ir kai jau galėsite atlipinti nuo keptuvės, susukite taip, kaip matote šioje nuotraukoje:
 
Susukę vieną blynelį, palikite keptuvės šone ir pilkite kitą sluoksnį. Vėl sukite ant viršaus. Taip darykite, kol nebeliks kiaušinio plakinio.

Gražųjį rezultatą dėkite į lėkštę, supjaustykite griežinėliais ir patiekite su salotomis. Skanaus!!!


 Originalų receptą rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą