Namai ir interjeras

Home sweet home!!! Susėdom po mūsų su Serioža dar vieno persikraustymo ir skaičiavom, kiek kartų per mūsų buvimą kartu kraustėmės. Nekalbu jau apie tai, kiek kartų krausčiausi prieš santuoką.... Nežiūrint to, turėti kad ir labai laikinus namus tokius, kad būtų miela gyventi, yra be galo svarbu. Tikriausiai visiems yra tai svarbu, tik kiekvienas turime savo grožio supratimą. Aš daug kartų besikraustydama tiesiog išmokau džiaugtis tuo, ką turiu čia ir dabar.

Prie namų slenksčio
Svečių apartamentuose
Susikurti skoningus namus ir tokius, kad į juos visada norėtum sugrįžti ir galėtum ilsėtis - labai daug reiškia. Aišku, kiekvieno mūsų skoniai labai skiriasi. Esu buvusi senamadiškai apstatytuose nanuose, bet jaučiausi labai gerai, o esu buvusi moderniškame, su naujais baldais bute, tačiau atrodė, jog esu ofise. Juk namų atmosfera tai dar ne išorė, bet ir svetingumas, laisvumas ir pan.

Siejant su šia tema, noriu pasidalinti mūsų vizitu nuostabiuose namuose! Lankėmės pas vienus iš bažnyčiokų čia Vokietijoje. Namai nostabūs ne vien interjeru (kuris tiesiog nuostabus!), bet ir šeimininkų svetingumu. Nesu mačiusi tokių gražių namų. Visas interjeras derinamas senais baldais (kurie paveldėti iš senelių) su naujais, moderniškais. Visuma tiesiog užgniaužianti kvapą. Negalėjau nefotkinti ir šeimininkams leidus, dalinuosi :)

Įėjimas, kylant laiptais

.
Namas labai didelis, keturių aukštų.Jame gyvena šešių asmenų šeima. Pirmame aukšte įrengti svečių apartamentai. Savininkai dažnai priima žmones, kuriems reikia pagalbos. Antras aukštas šeiminikų svetainė. Trečiame įrenkti kambariai vaikams ir ketvirtame pačių šeimininkų miegamasis. Privačių erdvių nuotraukuose nerasite, bet į bendras erdves galite žvilgterėti.



Svečių apartamentuose atsiveria svetainė, iš jos įeisite į miegamąjį bei nedidelę virtuvę. Labiausiai sužavėjo erdvės ir detalės. Pvz., šioje nuotraukoje tie dideli stikliniai indai tiesiog tobulai atrodo.



Svečių apartamentuose


Svečių apartamentuose
Svečių apartamentuose
Svečių miegamasis. Akmenys nereali detalė
















Svečių butas sujungtas su antrame aukšte esančia namų svetaine vat tokiais laiptais:
Kylant į svetainę
Svetainėje virtuvė ir bendras kambarys, kuris sujungtas su uždara stikline terasa, kurioje pastatytas valgomasis stalas.
Svetainė








Uždaroje stiklinėje terasoje fotelis su taburete, ant kurios knygos apie interjerą







 Svetainėje virš stalo kabo šeimininkė pagaminta nuostabi lepma! Ar gi ne originalu?
Originali lempa

Svetainės langas

Namų biblioteka pintuose krepšiuose :) Labai labai žavu
Pro arką į virtuvę

Virtuvė



Stalas. Faina sugalvota, kur padėti servetėles. Taip juk žymiai gražiau, nei koks nors dėklas

8 komentarai:

  1. Gražiai gyvenate :) Labai puikiai įsikūrėte

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū, bet čia ne mūsų namai :) Draugų nuostabus namas.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na, tada nuostabūs draugų namai. Man ypač patinka miegamojo dizainas.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kokie jaukūs ir stilingi namai. Virtuvė man labai patinka, viskas taip tvarkinga, apgalvota elektrines virykles net nepastebėjau. :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Vau, nuostabūs namai. Labai patinka dideli langai — sukuria tiek daug erdvės ir šviesos.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Gražios plytelės lauke. Ir šiaip gražūs namai - nuostabus dizainas!

    AtsakytiPanaikinti
  7. Labai fainas būstas ir jo dizainas :) tikrai padirbėta. Nesenai mūsų gražiuosius namus padegė kaimynai...:( taip širdį spaudžia dabar žiūrint į šias nuotraukas. būsto draudimas kaip ir masinos draudimas turi buti privalomas. Pasiziurekit kiek nelaimiu buna per tuos pijokaujancius kaimynus. Nenormalu. Padega ne tik savo turta, bet ir kitu zmoniu. O jeigu jie neturejo draudimo...kas tuomet? Na teks vėl kaupti inspiratoriu nuotrauku ir kurti nauja aplinka :)

    AtsakytiPanaikinti