Naujas butas

Visą šį laiką, iki dabar, čia Vokietijoj nuomavomės atostogoms skirtą būstą. Paprastai, tokį gyvenamą plotą nuomoja žmonės, kurie turi namą ir jame skiria patalpas turistams atostogauti. Būstas apstatytas baldais ir viskuo, kas reikalinga gyvenimui, kai tuo tarpu pati ilgalaikė nuoma radikaliai skirasi. Nuomojamas būstas būna visiškai tuščias. Didelė privilegija, kuri atispindi nuomos kainoje, yra turėti įrenktą virtuvę. Dažnai nuomuotojai patys įsirengia ir išeidami kitur, su savim virtuvę išsineša :))
O nuomos kainos pakankamai didelės. Labai įdomu, kad norint gyventi kaime Winterlingen, nuomą kainuos tiek pat, ar net daugiau, nei Albstadt miesto centre. Ramybė kainuoja daug :)

Mūsų naująjį butą ieškojome gan ilgai. Norėjome likti tame pačiame miestelyje Winterlingen, kuriame dirba Serioža ir Dašulė eina į darželį. Jei ką, čia galima ir be mašinos apsieiti. Privalumas!

Būtas labai erdvus, nors ir, kaip labai čia populiaru, įrengtas stoge. Beje, iki šiol tame atostogų bute gyvendami, neturėjome langų. Tad čia esantys dideli langai ir už jų esantis vaizdas mums primena Pilaitės pr. :)
Svetainė
Valgomasis ir vsečių stalas :)
Vartai į virtuvę
Dabar galime kviestis daug daug svečių!
Padėka mūsų pagalbininkams

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą