Švelniai tariant, skrebinam Menėje :)

Kai buvom trumpam susitikę, Agnė aiškino žodžio "skrebinti" reikšmę. Man jis taip tinka šiandieniniams išgyvenimams :) Išsijuosę skrebiname "Mamų menėje"! Dar vakar jaudinausi, kad nesimato prošvaisčių švarai, bet šiandien, visą dieną plušant, švaruma yra :) Ačiū, sesei Raselei už jos ryžtą ir tvirtumą visur pedantiškai viską išveisti! Ir dar instruktažą gavau, kur ir su kuo blizginti, kaip dezinfekuoti ir pan.
Dabar reikia "šilumos": detalės, detalės, detalės... Jau ryt vakare švęsime kūdikėlio sutiktuves. Norisi jaukumo. Suprantu, kad daug kas ateis palaipsniui, tad per daug nepergyvenu. Paistengsime sukurti, nors kiek jaukumo.
Ačiū būsimoms vaikų dienos užimtumo centro auklytėms: Vidai ir Katiušai! Vida visą dieną sėdi su mūsų Darka, o Katiuša padėjo švaroje. Rytoj visos kibsim į kūrybinį procesą. Jau rugsėjo 1 d. lauksime pirmųjų lankytojų. Uch, jaudinuosi, bet labai labai noriu!
Ačiū Adonei, kuri irgi pridėjo ranką prie švaros Menėje ir drąsino mane.
Ačiū Dovilei su Tomui, kurie nuolat užtikrinti dalykuose, kuriuose reikia tvirtumo. Tai įkvepia pasitikėjimo!
Ačiū Seriožos draugui Paškai, kuris nepalieka mano vyro vieno tuose daug laiko reikalaujančiuose vyriškuose darbuose!
Ir galiausiai, negaliu nesižavėti savo mieliausiuoju, brangiausiuoju Serioža!!! Kiek atiduoda vakarų dažant, remontuojant, sprendžiant visokiausius klausimus... Be Tavęs, mano saule, nieko nebūtų arba ne taip tobulai, kaip Tu reikalauji :)))))
Ech, kokia turtinga ta "Mamų menė". Taip norisi, kad tai kiekvienai mamai ir jos artimui įžengus, sielą užlietų ramybė, poilsis, džiaugsmas... Galiausiai, juk tai priklauso nuo kievieno iš mūsų!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą