Kai taip karšta, vienas iš daugelio galimybių atsigaivinti - tai suvalgyti gaivų sūdytą agurką :) Kiek jų valgiau, tai kiekviena šeimininkė daro pagal save. O improvizuoti šiame recepte tikrai yra erdvės! Štai mano receptas:
1 kg agurkų
2 litrai verdančio vandens
2 šaukštų druskos
1 šaukštelis cukraus
juodųjų pipirų žirnelių
krapų
lauro lapų
baziliko
Į didelį indą sudedami agurkai ir visi prieskoniai,
verdančiame vandeny ištirpinama druska ir cukrus. Užpilama ant agurkų, kad apsemtų. Galima prispausti dangčiu ar lėkšte. Palaukti kol atvės ir įdėti į šaldytuvą. Po paros jau bus paruošti!
Kaip darote Jūs?
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Dar vienas receptas:)
AtsakytiPanaikintii maiseli sudeti 10 sutvarkytu agurku, viena smazas saukstelis druskos, truputi druskos, zoleliu, zesnako. Maisiuka suristi ir visa turini gerokai sumaigyti. padeti siltoje vietoje. kas karta pavartant:)
Skanu jau po 6 val:)
As kelis kartus per diena tokiu pasidarau:)