Siurprizai ir ne tik :)

Šeštadienį su Parham'ų šeima važiavom į Trakus. Pasisekė dėl oro - jis buvo fantastiškas! Paplaukiojom valtimis. Vyrai išsimaudė, kai tuo metu mes su Edita pamaitinom savo kūdykėlius.
Dar pabaigai nuėjom paskanauti karaimiškais kibinais. Buvo įdomi atmosfera. Atrodė, kad aplinką valdo vaikai :) Ir verkia, ir kaprizinasi.. Aišku, ne tik mūsų, bet ir aplinkinių. Fainiausia, kad tai visiškai netrukdė, o kaip tik atrodė taip natūralu! Gyvenimas keičiasi :) Jei neturėčiau savo, tai būtų sunkoka tokioje kavinėje atsipalaiduoti.

Šeštadienis buo pilnas veiksmo. Po Trakų mano mylimas vyras suruošė man siurprizą. Žinojau, kad toks bus, bet net neįsivaizdavau kas gi. O gi jis taip pamalonino mano sielą! Nusivežė į nacionalinę dailės galeriją, M.K.Čiurlionio parodą ir koncertą!
Dar kai studijavau Šiauliuose, mes su grupioke Gintariuke vis apsilankydavome parodų atidarymuose. Kadangi Šiauliuose dailės galerijos tik dvi, tai nebūdavo didelio pasirinkimo :) - galėdavome vos ne visose parodose apsilankyti. Super išgyvenimas! Kaip Sergėjui dalinausi, kad atrodo, dalyvauji sielos giluminiuose reikaluose! Aišku, dailės meną vertint galiu labai primityviai, bet kas pasakė, kad negaliu iš vis. Juk koncerte irgi ne visi supranta apie muziką, bet klausosi ir vertina savaip. Dar labai faina, kad per parodų atidarymus išgirsti kritiką, kuri praplečia pažinimą. Taip ir tobulėji :)
Taigi, šį kartą apsilankyti su šeima galerijoje buvo nerealu! Visi trys pasivaikščiojom, pasigėrėjom, pasilabinom su keliais praeiviais, kurie negalėjo praeiti pro Darją :) Pasiklausėm fortepijono garsų - Čiurlionio kūrybos. Ech, sielai gera :)
Ačiū, saule!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą