Nešynė



Daška nebenori sėstis į vežimą! Ji mėgaujasi pasivaikščiojimais nešynėje :) (Daiva su Tomu atidavė). Visas vaikas trykšta pasitenkinimu! Dirba ir su rankytėm, ir su kojytėm, ir dar burnytę įnirtingai įjungia :)
Nelengvas toks nešinys, bet kai matai, kiek jai tai teikia malonumo, gali lengvai aukotis. O prisimenant mano nuolatines keliones, tai dar ne tiek reikėdavo patąsyti! Aišku, gerai, kad po gimdymo atsistatė nugara ir jos visiškai nebeskauda. Kitaip, tai tikrai nepanešiočiau.

2 komentarai:

  1. Sitos nesynes nera patogios mamai,delto ir nugara gali skaudeti,o nesiojant nesynese tokiose kaip 'vaikjuoste' ar 'mei tai' ir ppan., nesyne taip apsirisa,kad vaikutis joje nekabaliuoja, o tvirtai pritvirtintas prie mamos,tada ir svorio centras nenukrypsta labai i prieki, ir tikrai nesynej nesiot vaika ne auka o malonumas tada. Mokant siuti be problemu galima nebrangiai pasisiut :)Apie nesiokles http://www.geramama.lt/node/34

    AtsakytiPanaikinti
  2. Girdėjau, bet mūsų mažiukė anksčiau nesileisdavo nešiojama, tai mes ir nemąstėm apie tai, o dabar jau kaip ir nebeapsimoka.

    AtsakytiPanaikinti