Mums jau 5 mėnesiai!

Atrodo, tik penki mėnesiai, bet kiek daug pasikeitimų mažo žmogučio gyvenime! Tad ir norisi rėkti - jau penki :)! Kaip ir anksčiau rašiau, tai tokia privilegija stebėti savo vaiko vystymąsi. Nepakartojama!

Jau puikiausiai vartomės! Daliname nepakartojamas šypsenas; dažniau neberėkiam, bet skundžiamės :); viską ragaujam ir pykstam, jei nepavyksta įsikišti į burnytę.
Valgymo ypatumai. Situacija šiek tiek pagerėjo. Dabar tai tapo vos ne žaidimu. Ji tikrai labai kantri ir užsispyrusi. Keista tai, kad Darja nevalgiusi gali išbūti net šešias valandas ir nerėkti :) Visi man sako, tai kad ji rėktu, jei alkana būtų. Nu ne, ji alkana, bet nerėkia!
Bet kam nesišypso. Pamačius svetimus ne visada verkia, bet dažniausiai išsigąsta.

Augam augam :)!

4 komentarai:

  1. Sveikinam su penktuoju mėnesiuku :) smagu stebėti kaip auga ir keičiasi jūsų dukrytė ir prisiminti savąjį zuikelį tokio amžiaus.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū už sveikinimus!
    O kiek jūsų vaikeliui laiko?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Prieš pora savaičių atšventėm pirmąjį gimtadienį :) Atrodo dar neseniai buvo visai mažytė, o dabar jau bėgioja, šneka ir nurodinėja tėveliams ką nori valgyt, ką žaisti.
    Aš vis palyginu jūsų dukrytę su savąja ir pastebiu, kad labai jau skirtingos. Mūsų svetimų žmonių niekada nebijojo, jeigu tik jos neimdavo. O šypsenas dalino ir dalina visiems, kas tik pakalbina. Bet bijojo muzikos ir triukšmo. Penktą mėnesį įdomiausias žaidimas buvo - slėpynės. Aš nuo trečio mėnesio ties ja vis kokiu rankšluosčiu užsidengdavau veidą, paskui nusidengdama sakydavau "ku kū", tai penktą mėnesį ji pati slėpdavosi ar po palute, ar laikraščiu, o kai pasakai "ku kū", pasirodžius, tai tiek džiaugsmo būdavo.
    Maniškė buvo (ir liko) labai smulkutė, mažutė, bet užtat labai vikri. 4 mėnesių pradėjo keliauti po kambarį vartydamasi ant pilvo-nugaros, 5 mėnesių jau šliaužiojo. Mankštas mes irgi lankėm, bet daugiau sportuodavom namie su kamuoliu (nuo pirmo mėnesio), nuo pirmos savaitės plaukiojom vonioje, paskui pradėjom baseiną lankyti, o dabar jau pradėjo ir savo norus rodyti, nueini į baseiną, o ji pareiškia, kad nelips, tik laksto aplink, pritupia, vandenį rankute taško ir viskas :) tikrai smagu turėti tokius nuostabius vaikučius ir kasdien atrast vis ką nors nauja

    AtsakytiPanaikinti
  4. Faina pamatyti, kad tie mažiukai tokie skirtingi! Kiekvienas savas :) Turi savą laiką progresams ir savo nuotaikas. Tai tikrai stebuklas. Jie tokie ypatingi!
    Žaidimuką kuklu mes irgi jau žaidžiam :) Tiek krykštavimo būna, iki žagsėjimo :)

    AtsakytiPanaikinti