Po gimdymo į ligoninę Dovilė atnešė nerealaus skonio sultinį. Taigi, jo receptas čia!
Reikės:
Gabaliuką jautienos krūtinėlės;
2-3 morkų;
1 didelio svogūno;
įv. pipirų, 1 lauro lapelio, druskos;
aš dar dadėjau porą bulvių;
maggi vištienos sultinio kubelio;
Dovilė siūlo toliau įdėti viską, kas šaldytuve:
saliero šaknį ar salierų lapus;
petražolių šaknis ar lapus;
pastarnokas;
gelsvė;
krapai;
porai.
Mėsą prieš verdant truputį pamirkyti vandeny. Įdėti į šaltą vandenį ir užvirus nugraibyk putas. Vandens pilti daugiau, kad nereiktų pridėt, nes sultinys verda apie 1,5-2val. Žalias daržoves dėti į pabaigą.
Krūtinėlė gali ir nesuminkštėti ir galbūt netiks valgymui, nebent sumalti ir naudoti pagal fantaziją. Man suminkštėjo ir aš ją suvalgiau!
Sultinį virti neuždengus dangčiu.
Galima užsišaldyti, jei per 2 dienas nesuvalgoma.
Man gavosi labai skaniai!
Skanaus!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą