Pasižmonėjimas

Vakar su Daška buvom pasižmonėt. Bažnyčiokės darė moterų susitikimą pas Dovilę ir Tomą namuose. Dovilė pakvietė ir mane. Tai palikom tėtį pas mūsų geruosius kaimynus ir išvarėm. Nebuvau jau taip visiškai atsipalaidavus, nes nežinojau, kaip mažiukė jausis. Bet buvo maloniai užsūpuota Alinos, kad net nesiteikė užmikti nakčiai :) Užmigo tik apie 1.30 h. Gerai, kad šiandien šeštadienis!
O šiaip įdomu, kada pradeda su mažiukais išeidinėti į žmones? Tikriausiai prikaluso nuo žmonių. Man taip saugu namuose :) Nejauku dar kol kas, nors jau labai norisi į bažnyčią!

3 komentarai:

  1. Sveikute:) Aciu tau už info - dabar jos man reikia:):) Labai įvairiai, pvz., mūsų bažnyčioj pradeda mamytės išeidinėt:) Priklauso nuo vaikelio ir mamos sveikatos ir, turbūt, noro. Jei abu sveiki, būna jau ir po mėnesio išeina. Čia dar, galvoju, priklauso, ar mama aktyvesnė:) Žiūrėk, svarbu, kad nei per ilgai nei per trumpai - sveikai. Paklauskit Viešpačio - tikiu, kad jis parodys ir saugos Jus tarp žmonių:) Mane, tarkim, tėvai labai ilgai namuos laikė - tai tokia ir užaugau "be imuniteto". Ir dabar dar - lengva ką pasigaut. Bet kiekvienam skirtingas laikas iš mūsų Kūrėjo. Linkėjimai ir apkabinimai:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. o, būtent, nuo noro ir galimybių priklauso :) jei per ilgai užsisėdėsi, niekam tai neišeis į naudą. svarbu tik, kad tie išėjimai per daug nevargintų

    AtsakytiPanaikinti
  3. as su saviske isejau, jai sukakus 2 men., nes iki to uzteko ir lankytoju:)

    AtsakytiPanaikinti