Vėl gaminu

Vakar savijautai leidžiant, pabandžiau grįžti į normalias vėžias - pagaminau normalią vakarienę! Pajutau, kad pasiilgau gaminimo. Taip gera buvo pajaustyti ir mėgautis kvapais.

Taigi, radau šį receptą, tačiau, kaip dažnai darau, improvizavau:

Širdelių ir skilvelių guliašas
300 g broilerių širdelių
300 g broilerio skilvelių
1 morka
2 marinuotų agurkėlių
0,5 svogūno (arba 1 mažas)
aliejaus
pievagrybių
200 g 15 proc. riebumo grietinėlės
šaukštelis garstyčių

Širdeles ir skilvelius apijaustome riebaliukus, nuplauname ir paverdame 20 min. Nugraibome nešvarumus.
Įkatintoje keptuvėje su aliejumi pakepama sutarkuota morka ir smulkiai supjaustytas svogūnas. Dedamos išvirtos širdelės ir skilveliai su keliais šaukštais jų nuoviru.
Pievagrybiai nuvalomi ir supjaustomi. Dedami į bendrą masę. Agurkėliai irgi supjaustomi kvadratėliais ir dedami pakepti.
Pilama grietinėlė, dedamas šaukštelis garstyčių. Šiek tiek dar patušinama ir skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą