Kai šalia angelai...

Keturios savaitės, kaip mūsų antra mergytė su mumis! Tos keturios savaitės prabėgo, kaip metai :) Jau antrą kartą persirgau mastitu. Pirmą kartą gulėjau ligoninėje ir buvau gydoma antibijotikais, antrą kartą to nebesinorėjo, tad gydžiausi namie. Nuo karščio ir visos savijautos nepajėgiau pakilt iš lovos, tad šalia gyvenantys angelai padėjo :)

Man taip patinka ši Biblijos eilutė iš Patarlių knygos, 27 skyriaus:

10 Geriau artimas kaimynas, negu tolimas brolis“.
 
Juk mes čia gyvenam visai vieni. Be jokių artimųjų ir, kai patiri tokią visiškai svetimų žmonių meilę ir rūpestį, supranti, kad turi kelti savo dėkingas ir pilnas ašarų akis į Dangų... Tai nėra savaime suprantama! Rašau ir ašaros rieda :)))
 
Cathrin, ačiū Tau už Tavo širdį, už meilę Dašai ir rūpestį manim!!! Diena praleista pas mane buvo nereali pagalba! / Cathrin, vielen vielen Dank für dein Herz, für die Liebe und dass Du dich um uns mit Dascha gekümmert hast! Tag mit mir verbracht war eine unglaubliche Hilfe.
Miri, ačiū už pasirūpinimą Marija, kad leidai man pamiegot, kad pasirūpinnai skanėstais!!! Miri ir Albert, jūs nuostabūs draugai!!! / Miri, vielen Dank, dass Du dich um Marija gekümmert hast. Ich konnte schlafen :) Und danke sehr für das leckere Essen!!! Miri und Albert, Ihr seid wunderschöne Freunde!
 
Karmen ir Daniel, ačiū, kad nešiojot Maša, kai jei to reikėjo. Karmen, Tavo keptos vištos šlaunelės ir Bolonese padažas nerealus!!! / Karmen und Daniel, danke, dass Ihr die Marija getragen habt, wann sie es brauchte. Deine gebackene Hähnchenschenkel und Sauce Bolonese waren fantastisch!
Mūsų mylimai kaimynai, Jurgen su Giesela, ačiū už jūsų meilę Darjai. Ji tokia laiminga su jumis!!! Esat nuostabūs!!! / Unsere liebe Nachbarn, Jürgen und Giesela, wir danken Euch für Eure Liebe für Darja. Sie ist so glücklich mit Euch! Ihr seid wunderbar!
 
Rose, dėkoju, kad dovanojai porą valandų ramaus miego, kai išėjai su Marija pasivaikščiot! / Liebe Rose, danke dass Du mit Marija spazieren gegangen bist und ich schlafen konnte  :) 
 
Jūs nerealūs!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą