Maisto išmetimas

Viena iš pagrindinių priežasčių mūsų su vyru konfliktams kilti yra maisto išmetimas. Niekaip nepavyksta visko sužiūrėti, suplanuoti taip, kad jo ir užtektų ir neliktų. Nėra kuo girtis, bet aš per daug nepergyvenu, jei tenka išmesti kažkokius likučius. Priešingai Serioginas. Jis pasirengęs suvalgyti ir jau nebegaliojančius produktus, bet aš ne visada tam pritariu :)
Vis bandom suprasti, kaip geriau su tuo maistu daryti. Man patogiau, kai planuojame kelioms dienoms, ar tik dienai į priekį. Tačiau tada gaunasi brangiai važinėti į parduotuvę. O jei apsiperkam daugiau nei keturioms, ar net šešioms dienos, tada daug lieka nesunaudoto maisto.
Kaip šioje srityje jūs elgiatės? Ar daug išmetat?

2 komentarai:

  1. Nemažai išsimeta. Atrodo planuoji ką gaminsi ir pan., bet žiūrėk ar ten išvažiavai, ar kažkur pavalgei ir taip gaunasi, kad sugenda. Nors jau reiks išmokt taupyti, nuo vasario pajamos sumažės beveik trigubai :(

    AtsakytiPanaikinti
  2. dazniausiai ismetu nedideli kieki senu makaronu, sugedusias virtas bulves ar supelijusi batona.. itin stipriai nepergyvenu, galvoju kad sveikiau ismesti, nei valgyti sugedusi. minimalus neramumas is vaikystes pasaku apie maisto metyma visada yra kazkur fone..

    AtsakytiPanaikinti