Marijai 7 mėnesiai!

Mergina stipriai stipriai paaugo! Pirmą kartą šį mėnesį pavyko paguldyti miegui į jos lovytę! Iki tol visada buvo šalia - vaikjuostėj arba ant rankų, išskyrus vežimą balkone. Beje, vakarais nebesupu, o tiesiog būnu šalia ir ji, šiek tiek paverkus užmiega per 30-50 min.pati! Tiesa, prabunda po kokių 25 min. :) Na, bet paglostau galvytę, ar palaikau už rankutės ir ji miega toliau.


Pradėjo stotis ant keturių. Spėjų, kad dviejų savaičių bėgyje pradės ropoti. Dabar juda atbulom.

Naktys vis dar sunkios! Kartais visai jaučiuos palūžus.. Labai dažnai mergina begerdama pienelį neužmiega. Ima verkt. Kad netrukdyt kitų miego, keliuosi dažnai ir supu.
Čia vieną naktį sapnavau, kad dingo Maša. Tokiam strese stipriai ieškojau. Ir staiga išgirstu jos verksmą. O ji verkė realiai, iš tikrųjų. Bet dar besapnuodama galvojau, kad koks palaimintas garsas :))) Štai ir išvada, kad sunkumai gali virsti palaima! 


Pradėjau primaitinimą. Tris dienas stengiausi įpiršti savo virtą daržovienę, bet napvyko! Pabandėm pirktinę - valgo!!! Matyt tikrai ten saldesnės daržovės. Pripratinau su parduotuviniu ir dabar vėl verdu savo. Valgo :)


Kol kas pati Maša ženklų nerodo, tačiai atitinkamai reaguoja: pienas, apa apa (ant rankų), valgyti, gerti. Neužilgo, manau, pati ims išreikšti norus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą