Scott W. Cohen. Valgo, miega ir kakoja

Nuotr.iš supermama.com
Išeinant iš "Mamų menės", iš "Vagos" knygyno pardavimų ir rinkodaros vadovės Astos gavau keletą knygų tėvystės tema dovanų. Iš vykus į Vokietiją, iki dabar jos gulėjo Lietuvoj. O ir temos buvo jau "iššaugtos". Bet dabar, Kai mūsų antrasis stebuklas pakeliui, kad ėmiau tas knygas "graužti" :))) Tai esu labai laiminga, kad jos yra pas mane. Pasirodo, kad žinias reikia vis atnaujinti!

Tad ši Cohen knyga labai praktiška. Joje daug naudingų patarimų. Tiesa, kaip ir kiekvieną knygą skaitant, reikia atsirinkti sau aktualius ir tinkamus pasiūslymus. Pavyzdžiui, ten kur autorius šneka apie tai, kad jau nuo 3-4 mėn. kūdykis turi miegoti visą naktį savo kambaryje vienas. Mano patirtis privertė mane tik šypsotis, nors autorius tai praktiškai pritaikė savo dukrai.
Kad ir kokia bebūtų skirtinga patirtis, knygoje tikrai daug gerų įžvalgų. Patinka tas "žemiškumas", netgi atsispindintis pavadinime :) Dažnai skaitydama netūralumo požiūrį arba besikalbėdama su su šios srities šąlininkais, pasijaučiu kalta ir ne iš to pasaulio :) O vat ši knyga tikrai labai labai žemiška, aktuali, praktiška ir t.t. Verta turėti lentynoje, ypač pirmagimio besilaukiantiems!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą