Tad, Vitaliuk, ačiū už šį receptą!
Ryžių ir lęšių košė
pusė puodelio ryžių (rekomenduotini sveikesni rudi, bet aš naudojau baltus);
ketvirtadalis puodelio žaliųjų lęšių;
pusantro puodelio vandens;
druskos;
sviesto.
Ryžius ir lęšius pamerkiu nakčiai (jei pūsryčiausiu šia koše, nors tinka ir vakarienei). Tada belieka virti 10-15 min. Pagal skonį pagardinu druska ir sviestu.
Ryžių ir lęšių derinys tobulai suderintas baltymų šaltinis. Žalieji lęšiai turi net 31% skaidulų, B1, folio rūgšties ir mineralų, tarp kurių verta išskirti geležį.
Skanaus!
Visko galim sunkiau ar lengviau įsigyti, bet tik ne sveikatos...
Tad linkiu jums sveikos gyvensenos :)
Tad linkiu jums sveikos gyvensenos :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą