Gyvenimas "Mamų menėj" :)

Kuo toliau, tuo labiau suprantame, kad esame tikrai reikalingi. Tėveliams esame praktiška pagalba, kurie palieka savo brangenybes mums vaikų dienos mokyklėje. Kaip gera, kai vaikai verkia ne todėl, kad pasilieka, bet kad nori dar pabūti :) Mamytės, sudalyvavusios seminaruose išeina pakylėtos ir padrąsintos, gavusios, vienos mamos žodžiais tariant, žinutes pamąstymams ir inspiraciją keistis. Gera būti vertingais!

Kol kas administracinėje srityje darbuojuosi viena, taip pat beveik ištisai praleidžiu laiką su mažaisiais, tad gyvenimas verda. O dar tiek daug nuostabių pasiūlymų daug kur sudalyvauti... Mokinuosi atsirinkti prioritetus. Suprantu, kad šeima man svarbiau, kad ir kaip bebūtų gaila praleisti tiek daug naudingų ir vertingų renginių.

Dažniau jaučiuosi pakilėta, kad kokias kartais sunkias situacijas reikia spręsti, ar tinkamai sureaguoti. Kažkaip matau, kaip stipriai augu! Vėl pasikartosiu, kad esu visiškai atradusi save šioje srityje :) Kas patiriate tokį jausmą, suprasite, kaip skanu gyventi!

2 komentarai: