Žiedinių kopūstų sriuba

Kadangi mano Serioža labai išrankus maistui, tai tokiais patiekalais, kaip žiedinių kopūstu sriuba lepinamės mes su dukra :) Man ir jai tai labai skanu ir sveika!
Taigi, reikės:
kelių šakelių žiedinio kopūsto;
2 nedidelių bulvių;
morkos;
0,5 nedidelio svogūno;
alyvuogių aliejaus;
druskos, pipirų;
porą šakelių krapų.

Kalafioras nuplaunamas ir smulkiai supjaustomas, dedamas virti kartu su kubeliais supjaustytomis bulvėmis.
Morka sutarkuojama, svogūnas smulkiai supjaustomas. Kepama ant alyvuogių aliejaus.
Jau kopūstams ir bulvėms baigus virti (15 min.), įdedamos pakepintos morkos su svogūnu, pagardinama druska, pipirais, pabarstoma supjaustytais krapais. Valgoma su grietine.
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą