ketvirtadienis, gegužės 1

Pastarnoko, saldžių bulvių, morkų ir cukinijų tyrė

Jums reikės:
Didesnės saldžiosios bulvės,
Vidutiniško pastarnoko,
Didelės morkos,
Nedidelės cukinijos,
Gabalėlio sviesto. 

Visas daržoves nuskutu, nuplaunu ir supjaustau kvadratėliais. Verdu greitpuodyje apie 5-6 min., išskyrus cukiniją, kurią viriau atskirai irgi 5 min. Daržovėms išvirus, nupilu skystį ir viską su blenderiu susmulkinu. Įdedu gabalėlį sviesto.

Tyrę padalinau po 95 g. Tiek mūsų mažoji sukerta. Ir užšaldžiau kitiems kartams. Žinau, kad tokius paruoštukus šaldymo kameroj galima tris mėnesius laikyti.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą