E.pianinas

Mūsų namuose apsigyveno nuostabus instrumentas - e.pianinas Clavinova!!! Gražu :)) Žinau, kad vien žodis "elektro" kelia neigiamą asociaciją. Bet turiu tvirtai paneigti, kad šis instrumentas atitinka gyvo garso kokybę ir ne tik. Nekalbant apie tai, kad dėl žymiai mažesnio svorio, nei klasikinis pianinas, mažiau problemų su transportavimu. Išardai ir važiuoji. Taip pat pilna visokiausių galimybių, kurių nespėjau išsiaiškinti:) Instrumentas turi net skaitmenines savybes, kaip antai, USB garso įrašymas ir atkūrimas. Dabar mėgaujuosi tiesiog grojimu. Smagu, kad yra ir ausinės. Galima groti ir naktį!

Ech, pabaigusi muzikos pedagogikos studijas labai ilgai nenorėjau į šią pusę net žiūrėti. Bet dabar, po ilgos petraukos mėgaujuosi ir galvoju, kad tikriausiai reikės iš to duoną valgyti.

Darja irgi džiaugiasi. Tiesa, ji lanko muzikos mokyklą, kurioje dvejus metus vyksta ankstyvojo ugdymo programa. Per šiuos metus vaikai susipažįsta su natomis, muzikiniais terminais, muzikos instrumentais ir t.t. Viskas vyksta žaidimo forma. Dalyvavau vienoje pamokoje. Nerealiai faina. Po dviejų metų, vaikas gali pasirinkti jam labiausiai patikusį instrumentą. Žiūrėsim, ką pasirinks mūsiškė ir ar iš vis pasirinks.

1 komentaras:

  1. Oi, kaip faina!!!!! Tiek dėl instrumento, tiek dėl muzikos mokyklos, kurią Daša lanko.

    AtsakytiPanaikinti