Budintys raktai

Nuotrauka iš čia
Skausmui praėjus, pasidalinsiu :) Čia Vokietijoj kiekviename name duryse viena rankena. Skausmingai ir brangiai teko suprasti, kad raktai visada turi būti kišenėje. Ne namuose už vienos rankenos durų ir ne duryse! Tai tolygu, kad likai be raktų. Tad vieną kartą uždariau duris nepasiėmus raktų, tai bėgau pėstute pasiimti Dašos iš darželio, po to pas Seriožą į darbą pasiskolinti jo raktų.
O paskutinė istorija tokia, kad užtrenkiau duris, kai savo raktus turėjau kišenėje, bet Sergėjaus raktai buvo įkišti iš kitos durų pusės. Viskas, diena sugadinta! Serioža paskambino būtent tokiai spec.firmai, kurie gelbsti taip beviltiškai įstrigusius :) Visų pirma, laukėme gal 2 val., o išlaužus duris, sugadinus spyną, sumokėjome 235 Eurus!!! Už tokią sumą pernai atskridome į Lietuvą. Negana to, čia viena mažiausių kainų, kokia galėtų būti. Kainoraštis prilkauso nuo to, kokius paros metu ir kokią dieną šią firmą išsikvieti ir kaip lengvai išlaužiamos durys. Neblogas biznis :))))

1 komentaras:

  1. Nesmagi patirtis ir brangoka :( Aš, kaip vaikščiojanti nelaimė, bent 5 kartus esu naudojusis tokių firmų paslaugomis LT. Čia jie atvažiuoja labai greitai (per 20-30 min) ir atrakina bet kokias duris per kelias sekundes. Tiesa, atvejo, kad raktas būtų įkištas iš vidaus, neturėjau. Pirmą kartą kviečiau, kad duris... užrakintų :) Darbe, 21 val. Įtariu, ilgai pasakojo kaip bajerį. Paskui kviečiau, kai sulenkiau raktą rakindama pati, 2x kai blogiečiai degtukų prikišo į spyną, o vieną kartą mašinos raktelio negalėjau ištraukti iš spynelės. Nuo pirmojo atvejo turiu bent 2 avarinių spynų atidarymo numerius telefone :) :) Ir kaina oj kitokia... Reiktų lietuviškus žulikėlius pasiųsti į DE legaliam bizniui :) :) :)

    AtsakytiPanaikinti