Anekdotinės neužmirštamos situacijos

Šiais metais savo gimtadienį norėjau atšvęsti jaukioje, ramioje kompanijoje. Tad pasikvietėm porelę draugų. Bet vakarui atėjus ir draugams jau važiuojant pas mus, staiga susirgo mano Serioža kažkokiu, ale panašiu į rotą virusu. Apsivėmė ir sako - "s dniom rozdieniem, myloja!" (iš rus.k. su gimtadieniu, mieloji). Aišku, draugus atšaukėm, kad ir jie neužsikrėstų.

Po savaitės, tie patys draugai pasikvietė atvykti atšvęsti nešvęsto gimtadienio pas juos. Nuvykome. Žiūrim ant stalo stovi didelė graži vaza su nuostabiomis gėlėm. Sako: "Čia Tau!" Tad jau pasisvečiavus, mes pasiėmėm visą vazą su gėlėm :)))) Mačiau, kad kažkas tarp jų vyksta - lyg šypsosi, lyg laikosi nesijuokę. Dar Serioža pakomentavo ant vazos užklijuotą užrašą. Draugai sako: "Nu čia ne prie ko." Serioža: "Na, ne prie ko, tai ne prie ko:)" Pasiėmėm ir išsinešėm. Netrukus ateina žinutė: "ačiū, kad ir stalo neišsinešėt!" :)))))

Prieš kelias dienas gaunu pranešimą siuntiniui pasiimti. Siuntinys iš Tailando!!! Perkračiau visus galimus variantus, Seriožos vis klausinėjau, kas gi čia galėtų būti. Net nejauku :) Siuntinyje fantastiško grožio sijonas! Niekaip nesuprantu nuo ko. Viduje guli mažas lapelis, kad nuo mūsų tų pačių draugų :))) Uch, linksmas gyvenimas!

P.s. rašydama šį įrašą sėdėjau bibliotekoje ir taip užsikvatojau! Buvo labai nejauku ir teko pralinksminti bibliotekininkę :)))

1 komentaras: