Labai skanus picos padas. Anytos receptas.
Darau iš karto du padus. Užšaldau kameroje. Kai norisi, greit atitirpinu ir gaminu.
Taigi 2 padams reikės:
100 g mielių;
1 šaukšt.druskos;
2 stiklinės pieno;
400 g margarino;
apie 340 g miltų.
Mieles ištrinti su druska, įpilti pieną, sudėti margariną ir berti miltų, kol tešla nebelips prie rankų. Tada bent pusvalandį palaikyti kambario temperatūroje.
Ant pado sudėkite tai, ką norite - laisva kūryba ir kepkite viską kartu apie 15-20 min.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Neįsivėlė klaida margarino kiekį rašant?
AtsakytiPanaikintiNe, neįsivėlė :) Mat čia daroma dviems padams, tai kiekvienam po 200 g.
AtsakytiPanaikinti