Visada skaitau!

Senokai rašiau, kad perskaičiau kažkokią knygą, bet tai nereiškia, kad neskaitau! Visada skaitau :) Galėčiau sulyginti skaitymą su valgymu, miegojimu bei apsirengimu. Tai vienas svarbiausių poreikių! Be skaitymo jaučiuosi džiūstanti. Siela skursta...

Šiuo metu domiuosi aktualijomis ir kasdien išeinančiais internetiniais straipsniais. Labai vertinu www.bernardinai.lt portalą! Knygą irgi skaitau (Balzako. Prarastos iliuzijos). Po truputį, bet skaitau! Taip pat labai esu susižavėjusi internetiniu gyvenimo būdo žurnalu "Lamų slėnis" . Nuostabios nuotraukos, žmonių gyvenimai, stilius ir t.t. Įtraukia! Įdomu, kad tai visai kitokie skaitiniai. Ne apkalbos ar sensacijos (ko aplinkui taip apstu!), o tikri gyvenimai, pomėgiai, išskirtinumas ir pan.
Pridėti antraštę

Vaikams irgi skaitome: aš lietuviškai, o vyras rusiškai. Netgi mūsų metinukei! Trumpus eilėraščius, ar atpasakojame esančius vaizdus, kurie padeda mokytis kalbų ir pažinti apstraktųjį ir konkretujį pasaulius.

Skaitymas vaikams mums ypatingai svarbu, nes gyvename vokiškoje aplinkoje ir, kol kas aplinka laimi. Namuose ribotas "naminis" žodynas. Tad skaitymas viena didžiausių galimybių plėsti rusišką ir lietuvišką žodynus, išsireiškimus, priartinti prie kultūros ir kitokio gyvenimo. 

Skaitykime!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą