Marijai jau 9 mėnesiai!

Šis mėnuo labai ypatingas Marijos raidoje. Ypač šį mėnesį išryškėjo tam tikros asmenybinės savybės. Iki tol nebuvo toks išraiškingas pyktis. Dabar ji taip supyksta, kad sunku rankose nulaikyti :) Taip pat labai fainai parodo pasitenkinimą su nuostabiu veiduku ir garsu "eee". Negakiu atsidžiaugti, kaip smagu pažinti tą naują žmogutį!

Sesę su tėčiu išleidžia su ašarom! Supranta išsiskyrimą. Beje, turi pačią nuostabiausią ir rūpestingiausią sesę!!! Daša laabaaiii myli savo mažėlę!!! Žaviuosi ir gėriuosi!

Miega vis dar su pertraukom ir dažnai turiu ant rankų laikyt, kad išsimiegotų ir būtų laiminga. Yra ne vien to minusų, bet ir pliusų. Galiu su Marija bet kur ir bet kada keliauti, ir svečiuotis. Nesu pririšta prie jos miego grafiko, nors visada stengiuosi saugoti ramybę. Patogu, kad prisirišu su vaikjuoste ir ji miega, net ir didžiausiam triukšme. 


Šį mėnesį Maša pirmą kartą pati atsisėdo! Pirmą kartą pradėjo ropoti tikslingai! Dabar apragaujami visi kampai :)
Pirmą kartą apsilankėm ir baseine! Marka buvo tokia laiminga! Net nesitikėjau :) Ypatingai patinka vanduo!



Ženklų kalba
Kaip aš džiūgauju kiekvieną kartą pamačius vaiko supratingumą, jo savimonę!!! Ir tik ženklų kalbos dėka galiu suprasti, ką ir kiek daug mano kūdikis jau supranta!!! Dukra pradėjo rodyti ženklą "muzika", supranta, kai sakau "tėtis", "Daša", "pienukas", "valgyti", "gerti", "kamuoliukas". Argi nenuostabu???

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą