Marijai mėnuo!

Kaip greit tas mažas žmogus keičiasi. Marija jau nebe visą laiką miega :) Galima sakyt, kad savo pirmąjį mėnesį Maša sveikai pramiegojo. Dabar jau pabūdrauja, pasidomi aplinka, nusišypso sesei. Džiaugiamės vienas kitu. Auga, kaip ant mielių - per mėnesį beveik 1,5 kg :) Smagu!

Kai Maška dažniau būdrauja, o aš turiu atlikti namiškus darbus, tada nerealiai džiaugiuosi vaikjuoste, kurią padovanojo Claudi! Taip nerealiai padeda man. Ir pačiai malonu mažiuke šalia turėti ir tuo pačiu galiu laisvomis rankomis darbuotis. Ačiū, Claudi, ir už Sling`ą!

Daša labai gražiai su sese bendrauja. Vadina "mano mylima sesytė". Labai nori liesti, bučiuoti, glostyti. Neretai net neprašoma pasupa sesę, kai ji verkia, o aš kuo nors užsiėmusi. Žodžiu, pagalbininkė ir besirūpinanti. Labai dėl to džiaugiamės.

Na, stengiuosi, mažajai užmigus, su vyresnia praleisti laiką. Žaidžiam jos mėgstamus stalo žaidimus, skaitom knygeles. Labai džiugu, kad ji supranta, kai vakare nevisada galiu su ja prie migdymosi ritualo prisidėti. Kai būna Serioža, tai jis šį procesą atlieka. Tiesiog faina, kai Darka tokia supratinga. Dažnai pati nusiprausia, apsirengia pižamą, atsibučiuoja su manim ir sesyte ir keliauja į lovyte.

 Namiškai... Ačiū, mylimas vyre, už Tavo tėviškumą!!! Žaviuosi, vertinu ir gerbiu...

3 komentarai: