Dr. Clarissa Pinkola Estes “Bėgančios su vilkais”

Nuotr,iš manoknyga.lt
Tai viena sunkiausiai skaitytų knygų. Skaičiau labai lėtai ir greta kitos knygos. Jaučiuosi, lyg ji būtų iš kito pasaulio. Joje pilna visko, pradedant krikščionybe, baigiant energijomis ir t.t. Nors autorė sakosi esanti katalikė, bet knygoje labai daug krikščionybei priešingų dalykų. Aišku, ir tema ne tokia paprasta, sakyčiau labai įdomi ir ne kiekvienam įveikiama. Pvz., man ne :) Panašu, kad knyga labiau vertinga specialistam, nei paprastam žmogui. Nors daugelį vietų tiesiog perskaičiau nesupratusi ir gal net nenorėdama per daug gilintis, nemažai autorės įžvalgų laikau vertingomis ir turtinančiomis. Susipažinau su ten pateiktais mitais ir jų interpretacijomis; žmonių tikėjimais. Yra vietų, kurias skaitysiu dar kartą.

3 komentarai:

  1. MAN DALYT, SI KNYGA PASIRODE LABAIU NE PAKYLEJANTI MOTERI UZ TAI,KAD JI MOTERIS, O DAR LABIAU GNIUZDANTI. tOKS ISPUDIS, KAD NUOLATOS BAKSNOJAMA, KAD IS MOTERS VIS KAZKAS ATIMAMA, NELEIDZIAMA IR PAN... NORS JI PRASYTA, REMIANTIS LABAI LABAI SENOM PASAKOM IR "PADAVIMAI" :). kITI LAIKAI. bET PRISIDESIU PRIE SIO BURELIO "UZSTRIGUSIU SKAITYMO METU ".

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tai viena nuostabiausių kada nors skaitytų knygų. Žinoma, skaitosi nelengvai, tokios knygos"neprarysi" greitai. Dabar aš ją skaitau penktą kartą, ir kiekvieną kartą atrandu kažką naujo, kas prieš tai praslydo...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Matyt, kad kiekvienam savo, kaip sakoma. Knygos, kaip ir filmai, skonio reikalais. Smagu, kad atradot save :)

      Panaikinti