Laukiam antro!!!

Mūsų dukra jau seniai prašo brolio arba sesės. Pradžioje ji norėjo brolio, dabar persigalvojo. Sako, kad nori labiau sesės. Kai sužinojo, kad brolis arba sesė pakeliui, nustebo: "Mama, bet juk pivas turi būti didelis!" Po to labai dažnai komentuoja: "Bet kodėl jis taip lėtai auga?" Jau Darka žino, kokių žaslų jai nebereikia, kokie drabužiai nebetinka ir, kad viskas atiteks broliui arba sesei :)
Žiūri stetoskopu darytą nuotrauką ir sako: "Mama, čia labai panašu į mergaitę. Sesė bus, tikriausiai." :)))) Na, pažiūrėsim. Bandom įtikinti, kad brolis irgi būtų nerealiai faina.

Vizitas pas gydytoją.
Kaip anksčiau esu rašiusi, čia Vokietijoj gydytojai turi savo privačius kabinetus. Visą gydymą apmoka socialinis draudimas. Mes su dukra apdraustos po "Seriožos stogu". Taigi, man niekas nekainuoja, įskaitant net vitaminus! Mane labai žavi ši sistema. Esu bedarbė, bet turiu visas socialines garantijas.
Labai patogu, kad visi tyrimai padaroma vienu metu ir vienoje vietoje. Nereikia niekur vaikštinėti. Iš karto žinai rezultatus.

Mūsų laukiamas žmogus turi atkeliauti spalio pradžioje. Gali būti, kad per Darjos gimtadienį! Esam laimingi naujame kelyje :) Dar pilvoti planuojame aplankyti vasarą Lietuvą, tai bus smagu!


1 komentaras: