Pasiruošimas
Mėsos įdarui reikės:
maišyto faršo,
sojos padažo,
česnako,
žiupsnelis cukraus,
šiek teik aliejaus.
Išspauskite česnako ir šiek tiek pakepkite aliejuje. Dėkite mėsytę. Gerai iškepkite. Pilkite sojos padažo ir cukraus.
Dėkite i indą ir ant stalo.
Pasiruoškite įv.žalumynų: susiplėšykite salotą, susipjaustykite kinišką kopūstą, pomidorą, agurką, papriką ir kt. Padėkite ant lentutės ar į atskirus dubenėlius.
Padėkite ant stalo vakuotų kukurūzų.
Į lėkštę padėkite ryžių lakštus.
Pasidarykite padažų:
1. Kečiupą sumaišykite su majonezu.
2. 1 š. žemės riešutų sviesto, 1 š. grietinės, 1 a.š. garstyčių.
Padėkite ant stalo.
Puodą su verdančiu vandeniu pastatykite ant stalo.
Vakaro eiga:
Imkite ryžiaus lakštą ir atsargiai, nenusidegindami, sukdami už kampų, sušlapinkite karštame vandenyje.
Klokite į lėkštę ir kraukite mėgstamų įdarų, užpilkite pasirinkto padažo.
Vyniokite kaip lietinį iš keturių kampų.
Ragaukite su skirtingais ingredientais tol, kol prisivalgysite :)
Skanaus ir gero pasibuvimo!!!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą