Jogurtas yra vertingas maisto produktas, su kuriuo gaunami organizmui reikalingi mikroelementai, D, B12 vitaminai bei baltymai, magnis, kalis ir kalcis. Jis labai gerai virškinamas. Stabdo puvimo procesą, turi priešgrybelinių medžiagų. Esant disbakterijozei, atstato žarnyno veiklą. Padeda skaidyti maisto medžiagas, stimuliuoja imuninę sistemą ir slopina blogų bakterijų dauginimąsi.
Paprastai, prekybcentriuose, jogurtas turi 2 kultūras, o šiame "YoungGo", kurį mes gaminamės patys, jų net 4!!!
Jogurte didžiausią kiekį bakterijų kultūrų (gyvų mikroorganizmų) būna tą dieną, kada jis pagamintas. Tad pats gamindamas jogurtą, visada turėsi patį tikriausią produktą!
Geri straipsniai:
Apie abejotinus jogutus prekybcentriuose: http://grynas.delfi.lt/gyvenimas/gamintoju-ir-reklamos-triukai-jogurtas-ne-visuomet-yra-jogurtas.d?id=61251469
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą