Kasdieninė meilė

Atrodo, kad labai gerai suprantu ir pateisinu šios, Valentino dienos beprotišką sureikšminimą. Visi staiga tampa fanatiškai įsimylėję, dovanoja vienas kitam meilės simbolius, rodo, grubiai tariant, perdėtą dėmesį vienas kitam. Nors keletą dienų metuose reikia tai išreikšti :)
Meilės reikia visiems, bet, mano supratimu, tikros, natūralios, net visiškai tylios ir paprasto kasdieninės meilės! Juk žodžiai tampa antraeiliai meilėje. Jie tikrai svarbūs, ypač mums moterims, bet ką reiškia tik žodžiai?
Tad šiandien prabudus, suvokiau, kad ši diena visiškai tokia pat, kaip ir visos kasdieninės. Kodėl? Todėl, kad meilė kasdieninė :) Ją kurstome kiekvieną dieną. Aišku, su bangomis ir sunkesniais išbandymais, bet su tikru, natūraliu jausmu, PRASMINGUMU GYVENTI ČIA IR DABAR. Tikrinu save ir džiaugiuosi, kad mūsų meilė paprastai kasdieniška :)) Ar gi nežavinga?

Dar į tą pačią temą. Vakar pabaigiau skaityti F.Rivers "Atperkanti meilė". Įtraukianti, moteriška, tikromis vertybėmis pagrįsta... Įdomu buvo stebėti, kaip autorė, pasitelkusi personažus, jų charakterius perteikia krikščioniškas tiesas - Dievo meilę žmogui. Įkvepia tiesiog mylėti žmones tokius, kokie jie yra... ieškoti kiekviename Aukščiausiojo sukurto paveikslo, JO meilės atspindžio! Jei jaučiuosi įkvėpta, vadinasi buvo verta :)

Ieškokite, atraskite, pažinkite, aukokitės, atsiduokite tiems, kuriuos mylite!..

1 komentaras: