šeštadienis, balandžio 18

Keksas su džiovintais vaisiais

Skanus, nesaldus ir paprastas!

2 stiklinių g miltų
0,5 stiklinės cukraus;
200 g sviesto;
5 kiaušiniai;
2 a.š. kepimo miltelių;
250 g džiovintų vaisių mozaikos ir lazdyno riešutų igdolų, lazdyno riešutų…);
cukraus pudros apibarstymui.

Džiovintus vaisius supjaustyti gana stambiais gabalais, kiaušinius išplakti su cukrumi, suberti su kepimo milteliais sumaišytus miltus, supilti ištirpintą sviestą, džiovintus vaisius, riešutus. Sudėti į kepimo indą ir kepti 35-45 minutes 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Atvėsusį apibarstyti cukraus pudra.

Originalus receptas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą