Konfliktai

Negalėčiau išgyventi, jei tarp manęs ir mylymojo tvyrotų nuolatinė įtampa. Atrodo, numirčiau iš sielvarto!
Gerai, kad minkštos širdys! Dėl to konfliktai labai greitai išsprendžiami. Žaviuosi, kaip Sergėjus nuolat eina į santykį ir viską išsiaiškina iki galo; prašo įvardinti dalykus ir pan.
Kai po to viską paanalizuoji, pažiūri viską iš šono, juokas ima. Pagrindinės konflikto priežastys (bent jau iš mano pusės), tai nuovargis, dėmesio reikalavimas, dar Serioginas dažnai sako, kad jam - alkis sukelia stresą :) O kai pradedam ką nors aiškintis po 22 h., tai jau geriau nereikia! Panašu, kad galima ir nesustoti :) Dažniausiai jau nebegirdžiu, kas man sakoma, bet įsivažiuoji ginčytis ir viskas :)
Ginčo metu abu jaučiamės teisūs. Užtenka vienam atsiprašyti (dažniausiai Sergėjus pirmas žengia šį kilnų žingsnį), tada jau abu atsiprašinėjam ir atsiprašinėjam :) Tai dar labiau sustiprina santykį! Einam vienas į kitą, o ne vienas nuo kito.

3 komentarai:

  1. kaip faina atrasti visus tuos tavo pastebejimus:) Mastau, kaip cia su susikalbejimu su manim bus... :) Palaimos jums abiems;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dalia ir Sergejau,

    As jus labai myliu! esat nerealus pavyzdys, islikit Jo maloneje ir toliau!!!!! Dalyte, aciu kad daliniesi, yra labai gera girdeti tuos paprastus ir gyvybiskai svarbius pasidalinimus.
    hug
    jurga

    AtsakytiPanaikinti